Simona Halep a câștigat primul meci la ediția 2015 de la Australian Open

Data publicării:
375010 375010 haleapa

 

Simona Halep a avut un joc consistent în cea mai mare parte a meciului și a reușit să impună ritmul dorit. Loviturile de backhand i-au funcționat de minune Simonei, care a punctat des atât în lung de linie, cât și în cross.

Serviciul nu a fost la cele mai înalte cote - procentajul a fost de doar 57% la prima minge în teren, fapt care a ajutat-o pe Knapp să își treacă în cont 3 break-uri.

Italianca a fost prima care a reușit acest lucru atât în actul inaugural, cât și în cel de-al doilea, însă de fiecare dată răspunsul Simonei a venit imediat.

Condusă cu 0-2 în primul set, Halep a câștigat 4 game-uri la rând, iar apoi și-a adjudecat și setul cu 6-3, în 45 de minute.

Knapp a început bine și actul secund - după un game lung a reușit să se impună pe serviciul reprezentante noastre. A fost doar un foc de paie, pentru că sfertfinalista de anul trecut a mai cedat un singur joc până la final.

Prin victoria cu 6-3, 6-2, Simona Halep s-a calificat în turul II la Australian Open 2015, iar următoarea adversară va fi Jarmila Gajdosova (Australia). Reprezentanta gazdelor a învins-o în două seturi pe Alexandra Dulgheru, scor 6-3, 6-4.

Sportiva de la Antipozi ocupă locul 62 WTA, iar Halep nu a mai întâlnit-o niciodată într-un meci direct. Pentru accesul în turul II, Simona și-a asigurat 60 000 de dolari australieni (42 500 de euro) și 45 de puncte în ierarhia mondială.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri