Simona Halep a învins-o pe câştigătoarea de la Wimbledon. Marion Bartoli şi-a anunţat retragerea

Data publicării:
91587 91587 simona halep

Simona Halep a învins-o cu 3-6, 6-4 şi 6-1 pe Marion Bartoli. Cealaltă româncă prezentă la turneul american, Monica Niculescu, a cedat în două seturi în faţa lui Caroline Wozniacki, 4-6 şi 3-6, potrivit Digi Sport.

„A fost ultimul meci al carierei mele. Îm cer scuze! Este timpul să mă retrag şi să-mi închei cariera”, a spus Marion Bartoli, în vârstă de 28 de ani, după înfrângerea suferită în faţa Simonei Halep.

Jucătoarea română şi-a reconfirmat forma excelentă din 2013, an în care a câştigat trei turnee, cele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch şi Budapesta.

După ce a pierdut primul set cu 3-6, românca a revenit şi şi-a adjudecat următoarele două acte cu 6-4 şi 6-1 în faţa favoritei numărul opt a competiţiei. În optimi, Simona Halep o va întâlni pe australianca Samantha Stosur.

Monica Niculescu a părăsit turneul american după înfrângerea în faţa lui Caroline Wozniacki. După ce i-a luat locul Soranei Cîrstea, Monica Niculescu a cedat în turul secund în faţa jucătoarei daneze, cap de serie numărul 10.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri