Simona Halep - Ana Ivanovic, în optimi, la Dubai. Meciul va fi în direct la Digi Sport 2

Data publicării:
Simona Halep Australian Open 2015 - Guliver GettyImages 1

Foto: Gulliver/GettyImages 

Simona Halep va juca miercuri, 17 februarie, cu Ana Ivanovic, în turul al doilea (optimi) al competiției transmise de Digi Sport 2. Partida se va disputa la ora 18:00.

Ana Ivanovic a trecut fără emoții de primul tur, după ce a învins-o astăzi pe Daria Gavrilova, din Australia, în două seturi: 6-1, 6-0.

Simona Halep (24 ani, 3 WTA), principala favorită la Dubai, şi Ana Ivanovic (28 ani, 20 WTA), semifinalistă la Sankt Petersburg, s-au întâlnit până acum de patru ori în circuitul WTA, iar scorul este egal, 2-2.

Simona Halep este deţinătoarea titlul la Dubai, după ce a dispus în finala de anul trecut de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-4, 7-6 (4).

Dacă va trece mai departe, sportiva din România s-ar putea întâlni cu Barbora Strycova (29 de ani, locul 41 WTA) sau Julia Goerges (27 de ani, locul 54 WTA).

În semifinale, ar putea să joace cu Belindei Bencic (locul 11 WTA), Carla Suarez Navarro (locul 8 WTA) sau Andrea Petkovic (locul 23 WTA).

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, din perioada 15-20 februarie, este în direct şi în exclusivitate pe Digi Sport 2.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri