Simona Halep colaborează cu Răzvan Sabău

Data publicării:
simona halep GettyImages-477712846

Simona Halep a cooptat un nou membru în staff-ul tehnic. Răzvan Sabău, fost campion de juniori la Wimbledon, va fi sparring-partner-ul româncei în circuitul american. După US Open, Sabău îşi va relua colaborarea cu Patricia Ţig, pe care a dus-o, săptămâna trecută, până în finala de la Baku.

„Răzvan Sabău, lucrez cu el, batem bine împreună şi sper să meargă bine relaţia. Mi-am păstrat jocul, aşa cum joc eu. Am încercat să îmbunătăţesc serviciul şi returul, mai multe chestii în joc. Să vedem la turnee dacă am făcut ceea ce trebuie”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea ar putea coborî de pe podiumul WTA la sfârşitul acestei săptămâni. Românca va fi devansată de Caroline Wozniacki, în cazul în care daneza va câştiga turneul de la Stanford, care va fi transmis, de mâine, în direct la Digi Sport 2.

„Nici nu ştiu câte puncte am, câte puncte sunt între noi. Pentru mine, clasamentul nu este foarte important. Îmi place să joc tenis şi vreau să joc cât de bine pot fiecare meci. Vom vedea şi clasamentul, pe parcurs”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep a primit un wild-card pentru Rogers Cup, care va debuta săptămâna viitoare la Toronto.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri