Simona Halep, după eliminarea de la Singapore: Am avut un an bun. Acum îmi doresc doar să merg în vacanță, să nu-mi mai pese de tenis

Data publicării:
Simona Halep Turneul Campioanelor Singapore GettyImages 27 octombrie 2015

Foto: Gulliver/Getty Images

Am simţit oboseală la finalul primului set, dar am avut o şansă în tie-break. Sunt dezamăgită că nu am reuşit să câştig primul set. Faptul că l-am pierdut m-a afectat din punct de vedere mental.

Am fost terminată. Nu mai aveam energie. Am fost obosită. Am simţit la un moment dat că am pierdut şansa de a câştiga primul set şi de a câştiga meciul. După primul set, am stat şi mi-am spus că s-a terminat. 

Am început destul de bine acest turneu, dar energia mi-a scăzut de la un meci la altul, dar dacă aș fi luat tie-break-ul, poate că aș fi reuşit să mă reîncarc, inclusiv mental, a declarat a doua jucătoare a lumii, potrivit Digi Sport.

Nici măcar intervenţia lui Darren Cahill între cele două seturi nu a putut împiedica inevitabilul. Halep nu şi-a mai revenit şi a cedat practic fără luptă setul secund.

Antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu îl puteam auzi, pentru că eram terminată şi eram foarte nervoasă în acel moment. Este totuşi bine că s-a întâmplat asta. Data viitoare o să ştiu că dacă nu sunt bine pregătită din punct de vedere psihic trebuie să încerc altceva pe teren, a explicat Simona.

Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor

Cu toate acestea, românca nu îi ia din merite adversarei sale, care a făcut un meci fantastic: „Aga a meritat să câştige. A fost agresivă, inteligentă şi a ştiut cum să deschidă terenul”.

Pentru Simona Halep urmează vacanţa, la finalul unui sezon în care a cucerit trei titluri, la Shenzen, Dubai şi Indian Wells.

Sunt obosită, voi merge acasă pentru o vacanţă meritată. Cred că am avut un an bun, sunt fericită de ceea ce am făcut. Acum îmi doresc doar să merg în vacanţă, să nu-mi mai pese de tenis şi să fiu mai bună anul viitor. Cel mai bun moment din acest an a fost la Indian Wells, unde am câştigat cel mai important titlu”, a spus Halep.

În urma victoriei cu Halep, Agnieszka Radwanska păstrează şanse de a merge mai departe la Singapore, dar românca a admis că o va susţine pe Flavia Pennetta.

Îi ţin pumnii, pentru că îmi place de ea. Este o persoană foarte bună. Merită să ajungă în semifinale, pentru că a câştigat US Open”, a precizat Simona.

Citiți și: C.T.Popescu, după eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: E inadmisibil să te prăbușești psihic după o lovitură, oricât de teribilă, a adversarei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri