Simona Halep: E o tragedie enormă. Condoleanțe familiilor!

Data publicării:
halep cahill GettyImages-494785280

Halep va încheia anul pe locul secund în clasamentul WTA şi este mulţumită de parcursul din 2015. Totuși, ea nu a reușit să profite, la Singapore, de statutul de principală favorită. Chiar dacă liderul mondial Serena Williams nu a participat, românca a părăsit după trei meciuri competiția transmisă în direct la Digi Sport.

A fost o experiență frumoasă, a doua oară la Singapore, sunt puțin supărată de ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să accept și să merg mai departe. A fost singurul turneu în care m-am simțit obosită fizic, după câteva raliuri lungi, pentru că nu am alergat deloc înainte”, a mai spus Simona.

Simona Halep are 11 trofee WTA cucerite în carieră, dar nu s-a impus încă în vreun turneu de Grand Slam. Anul trecut a jucat finala de la Roland Garros, iar în 2015 a ajuns în careul de ași la US Open.

Unul dintre semnele de întrebare pentru 2016 este dacă Halep va continua colaborarea cu Darren Cahill. Australianul a pregătit-o în acest an, iar cei doi nu au decis încă dacă vor continua colaborarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri