Simona Halep, eliminată de la Birmingham

Data publicării:
465898 465898 simona

Actualizare: Simona Halep, locul 3 WTA şi principala favorită, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham. Sportiva din Constanţa a pierdut în trei seturi, scor 6-2, 0-6, 6-7, în faţa Kristinei Mladenovic, din Franţa (locul 43 WTA). 


Aflată pe locul 43 în lume, Klara Koukalova nu i-a pus probleme Simonei Halep în optimile de la Birmingham. În primul set, românca a câştigat de trei ori pe serviciul adversarei şi s-a impus cu 6 - 1.

În actul secund, tot Halep a fost în control. Koukalova a şi căzut în timpul unui schimb de mingi, iar Halep s-a impus cu 6 - 3, în 52 de minute de joc.

Simona Halep, numărul 3 WTA: Am jucat un tenis bun şi nu simt presiunea. Pur şi simplu vreau să mă bucur de jocul pe iarbă, este un teren frumos, pe care trebuie să jucăm cu plăcere.

Pentru calificarea în sferturi, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de aproape 17.000 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Simona Halep va juca astăzi şi la simplu şi la dublu în cadrul turneului de la Birmingham.

Înaintea partidei lui Halep, de la ora 13:00, se va disputa întâlnirea dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a treia favorită a competiţiei, şi Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul 6, din aceeaşi fază a competiţiei.

În ultimele două sferturi de finală, tot pe Arena Centrală Ann Jones, vor avea loc meciurile Katerina Siniakova (Cehia) - Angelique Kerber (Germania, favorită 4) şi Sabine Lisicki (Germania, favorită 8) - Daniela Hantuchova (Slovacia).

În proba de dublu, Simona Halep şi partenera sa Heather Watson (Marea Britanie) vor întâlni, în sferturile de finală, perechea Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China), meciul fiind al treilea pe terenul 1. Prima partidă de pe această arenă va începe la ora 15:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri