Simona Halep, eliminată din turneul de la Stuttgart de locul 71 mondial

Data publicării:
Simona Halep eliminare turneul campioanelor GettyImages

Foto: Gulliver/Getty Images

ACTUALIZARE 17.35. Românca a pierdut categoric, în două seturi, scor 1-6, 2-6, neputând să facă față adversarei. Halep a acuzat probleme fizice, dureri la picior, fiind depășită fizic de nemțoaică.  

Și Monica Niculescu a pierdut meciul cu Petra Kvitova din turul II de la Stuttgart, scor 6-2, 6-7, 2-6.  

ACTUALIZARE 15:55 - Meci greu în sferturile turneului de la Stuttgart pentru Monica Niculescu. Jucătoarea noastră (locul 31 WTA) a fost învinsă în trei seturi (6-2, 6-7, 2-6) de jucătoarea cehă Petra Kvitova (locul 7 WTA).

Deși Monica a început bine meciul câștigând primul set cu 6-2, a slăbit ritmul după un set doi foarte disputat. Astfel, în setul decisiv Monica a făcut multe greșeli neforțate și l-a pierdut cu 2-6. 


Două jucătoare din România joacă pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. Monica Niculescu deschide ziua, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 2. Jucătoarea de 28 de ani are o misiune dificila cu numarul 7 WTA, Petra Kvitova.

Miercuri, Monica a trecut în turul întâi de Caroline Garcia, din Franța, scor 6-2, 6-2. Meciul ei cu Petra Kvitova e important și pentru Simona Halep, care, pentru a se menține săptămâna viitoare pe locul 6 WTA trebuie să joace un tur în plus față de cehoaică, la Stuttgart.

După meciul Monicăi, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 2, intră în scenă Simona Halep. Aflată pe locul 6 mondial, constanțeanca joacă direct în turul doi și începe atacarea trofeului în meciul cu reprezentanta gazdelor, Laura Siegemund. Nemțoaica ocupă locul 71 mondial.

Alte trei meciuri din turul secund vor fi transmise în direct la Digi Sport 2. Julia Goerges o va întâlni pe Roberta Vinci, iar principala favorită, Agnieszka Radwanska, o va avea adversară pe Andrea Petkovic. Seara se încheie cu duelul dintre Ana Ivanovic și Karolina Pliskova.

Joi 21 aprilie - WTA Stuttgart (ziua 3), în direct pe Digi Sport 2:

Petra KVITOVA (CZE) vs. Monica NICULESCU (ROU) - 13:00
Simona HALEP (ROU) vs. Laura SIEGEMUND (GER) - nu înainte de 15:00
Julia GOERGES (GER) vs. Roberta VINCI (ITA)
Agnieszka RADWANSKA (POL) vs. Andrea PETKOVIC (GER) - nu înainte de 19:30
Ana IVANOVIC (SRB) vs. Karolina PLISKOVA (CZE)

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, a doua favorită și deținătoarea titlului, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, alături de Garbine Muguruza (Spania), a treia favorită.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri