Simona Halep, în finala de la Indian Wells. Statistică favorabilă româncei în fața Jelenei Jankovic

Data publicării:
halep la indian wells - guliver gettyimages

Simona Halep a trecut de semifinalele de la Indian Wells fără să joace. Serena Williams a acuzat dureri la genunchiul drept și s-a retras din turneu chiar înaintea duelului cu jucătoarea română.

Serena Williams: „Cu câteva zile în urmă, la antrenament, m-am accidentat la genunchi şi m-am luptat pentru a continua să joc. Astăzi, mi-a fost greu chiar şi să merg. A fost foarte trist”.

Simona Halep: „Ştiu cum este să fii accidentată. Este dificil să intri şi să joci. Îmi pare foarte rău că s-a accidentat şi nu ştiu dacă trebuie să fiu supărată sau nu. Trebuie doar să rămân concentrată pentru că am de jucat o finală”.

Simona Halep se va lupta astfel pentru trofeul din California cu Jelena Jankovic, care a eliminat-o în trei seturi pe Sabine Lisicki din Germania.

Simona Halep a mai înfruntat-o de patru ori pe Jelena Jankovic, până în prezent, și a pierdut o singură dată. Pentru Simona Halep va fi a treia finală din acest an. Pe primele două le-a câștigat, la Shenzhen și la Dubai.

Finala dintre Simona Halep și Jelena Jankovic de la Indian Wells se va disputa duminică, 22 martie, de la ora 20:00. Digi24.ro va transmite partida în format live text.

Citiți și
Simona Halep va juca FINALA de la Indian Wells
C. T. Popescu despre criticile Janei Novotna la adresa Simonei Halep: Culmea, ea a fost o jucătoare insipidă. A vrut să-și verse frustrarea
Simona Halep, moral excelent la Indian Wells

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri