Simona Halep: În România mi se spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot 

Data publicării:
simona halep fb

„În țara mea toată lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot să câștig un meci mare, pot să pierd unul mai puțin important. Vreau doar să joc cu toată puterea, plină de gânduri pozitive. Încerc să nu mă gândesc la ce zice lumea despre rezultatele mele sau despre tenisul pe care-l practic", a declarat Halep, care va concura pentru cincea oară în turneul WTA Premier de la Dubai.

De asemenea, sportiva a precizat că este încrezătoare în jocul ei și că a învățat să joace fără presiune.

„Am învățat multe lucruri. Am învățat cum să joc fără presiune când trebuie să apăr ceva, să apăr puncte sau titlul câștigat. Și am învățat că dacă sunt relaxată și mă bucur de ceea ce fac, asta mă ajută să mă concentrez mai bine și pot să câștig meciuri grele. În 2014 am jucat bine, dar în 2015 am făcut multe îmbunătățiri în jocul meu, dar și în viața mea, și în acest moment sunt destul de solidă și de încrezătoare în jocul meu", a adăugat jucătoarea.

Halep va începe miercuri tentativa de a-și apăra titlul. Ea o va întâlni în optimile turneului pe învingătoarea meciului dintre sârboaica Ana Ivanovic și australianca Daria Gavrilova.

Simona Halep a cucerit titlul la Dubai anul trecut, după ce a dispus în finală de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-4, 7-6 (4).

Citiți și:

Simona Halep, pregătită să își apere titlul la Dubai

Simona Halep pierde locul 2 WTA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri