Simona Halep, înaintea turneului de la Wimbledon: „Nu am așteptări, vreau doar să joc fără presiune”

Data publicării:
Simona Halep la Indian Wells-AFP Mediafax Foto-STEPHEN DUNN

Simona Halep / FOTO: MediafaxFoto

„Vreau să joc așa cum știu. Nu vreau să mă gândesc că trebuie să fac neapărat ceva. Nu am așteptări în privința turneului de la Wimbledon, îmi doresc doar să joc fără presiune. Cred că pot să joc bine pe iarbă, se potrivește stilului meu”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

„Pe zgură am avut o presiune prea mare pe umeri și nu am făcut față, nu mi-am putut face jocul meu”, a afirmat Simona Halep, cu referire la turneul de la Roland Garros, unde a fost una dintre favorite, dar a ieșit prematur din competiție, încă din turul al doilea, după înfrângerea cu Mirjana Lucic-Baroni.

Site-ul wtatennis.com amintește că Simona Halep a câștigat 14 dintre ultimele 18 meciuri jucate pe iarbă, din 2013 încoace.

Ea a ajuns până în semifinale la Wimbledon anul trecut, fiind eliminată de Eugenie Bouchard, scor 6-7, 2-6. În sferturile de finală, Halep a trecut de Sabine Lisicki.

Turneul de la Wimbledon se dispută în perioada 29 iunie - 12 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri