Simona Halep: „Nu pot spune că mă văd favorită - sunt atâtea jucătoare bune care pot să mă învingă la Wimbledon”

Data publicării:
sim

Simona Halep se declară mulțumită de calificarea în optimile de la Wimbledon. În turneu mai sunt jucătoare care o pot învinge, dar românca are încredere în şansa ei pe iarba londoneză, scrie Digisport.ro.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep, continuă cursa în cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, la Wimbledon. După ce a trecut de Belinda Bencic în două seturi (6-4, 6-1), a ajuns în optimile de finală. Mai mult, Serena Williams, favorita numărul 1 a turneului, cu care Simona Halep s-ar fi putut întâlni în semifinale, a fost eliminată din competiţie de Alize Cornet.

Mă simt bine pentru că am putut să ajung până aici, pentru că am trecut în a doua săptămână la Wimbledon. E un lucru foarte bun. Îmi dovedeşte că sunt la un nivel înalt şi destul de constantă”, a spus Simona după meci.

În optimi, ea joacă cu Zarina Diyas (Kazakhstan), locul 72 mondial. Na Li, cotată cu şansa a doua la Londra, a părăsit şi ea turneul încă de vineri, aşa că Simona s-a transformat în principala favorită.

Nu pot spune că mă văd favorită la acest turneu - sunt atâtea jucătoare bune care pot să mă învingă la Wimbledon. Dar eu am încredere în şansa mea şi bineînțeles că în fiecare zi o să muncesc şi o să fiu concentrată ca să ajung în fazele finale”, a mai spus Simona Halep, citată de Digisport.ro.

Tabloul optimilor la Wimbledon

Alize Cornet (Franța) - Eugenie Bouchard (Canada)

Angelique Kerber (Germania) - Maria Sharapova (Rusia)

Simona Halep (România) - Zarina Diyas (Kazahstan)

Tereza Smitkova (Rusia) - Lucie Safarova (Cehia)

Ekaterina Makarova (Rusia) - Agnieszka Rawanska (Polonia)

Petra Kvitova (Cehia) - Shuai Peng (China)

Caroline Wozniacki (Danemarca) - Barbora Zahlavova-Strycova (Cehia)

Ultima optime: Ana Ivanovic/Sabine Lisicki - Madison Keys/Yaroslava Shvedova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri