Simona Halep o va înfrunta pe Kristina Mladenovic în turul I al BRD Bucharest Open

Data publicării:
simona halep digisport interviu 1

Mladenovic a dispus de Halep cu 7-6 (1), 6-4, anul acesta, în primul tur la Paris, la sfârşitul lunii ianuarie.

În opinia lui Dumitru Hărădău, preşedintele turneului, Simona Halep va juca cel mai probabil miercuri şi ar putea avea timp suficient pentru o revenire totală, după accidentarea din semifinala de la Wimbledon, informează digisport.ro.

Dacă va trece de primul tur, Simona Halep va juca cu învingătoarea dintre Alexandra Krunic (Serbia) şi rusoaicaAlexandra Panova.

Pe jumătatea sa de tablou, se mai află Annika Beck (Germania), cap de serie nr 5, în faţa căreia a abandonat anul acesta s-Hertogenbosch (la 7-5, 2-3), şi Klara Koukalova (Cehia), cap de serie nr.3.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu Klara Koukalova, Andreea Mitu va juca cu poloneza Katarzyna Piter, iar Cristina Dinu cu Nadia Kicenok (Ucraina). Raluca Olaru o va avea ca adversară în primul tur pe Karin Knapp (Italia), cap de serie nr. 4. Alexandra Cadanţu are ca adversară pe Petra Cetkovska (Cehia), cap de seria nr. 7, în timp ce Irina Begu va avea o adversară din calificări. Alexandra Dulgheru are cea mai dificilă misiune, urmând să joace cu Roberta Vinci (Italia), cap de serie nr. 2.

Pe tabloul principal sunt 8 jucătoare din ţara noastră, dar numărul lor poate creşte cu sportive venite din calificări. Jocurile din calificări se termină luni, în jurul orei 16,00.

Luni încep şi meciurile de pe tabloul principal, de la ora 16,30. De marţi şi până duminică inclusiv, toate jocurile încep la ora 15,00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri