Simona Halep, pregătită pentru FINALA de la Indian Wells: "Vreau doar să câştig"

Data publicării:
simona halep indian wells 2015 - guliver gettyimages-2

Patru meciuri are la activ Halep împotriva jucătoarei din Serbia, lider mondial în 2008. De fiecare dată, câşigătoarea s-a stabilit în set decisiv, iar Halep s-a impus în ultimele trei dispute. Dacă în acest an românca şi-a trecut în cont trofeele de la Dubai şi Shenzhen, Jankovic, revenită după o accidentare, nu a reuşit să treacă de turul secund până la Indian Wells.

Simona Halep, în finala de la Indian Wells. Statistică favorabilă româncei în fața Jelenei Jankovic

Simona Halep: „Mă simt pregătită să joc împotriva ei, ştiu că trebuie să alerg mult şi să lovesc mai puternic mingile. Este o jucătoare foarte bună, a fost numărul 1 mondial şi are multă experienţă, dar va fi o altă zi, un alt meci aşa că mă concentrez foarte mult pe acel meci şi vreau doar să-l câştig”.

Jelena Jankovic: „Am pierdut în ultimele meciuri cu ea în trei seturi, a fost de necrezut. Poate în cele din urmă voi reuşi, ea nu a mai jucat finale aici, iar eu am această experienţă prin faptul că am câştigat în 2010 şi poate voi reuşi cuceresc trofeul pentru a doua oară”.

30 de ani are Jankovic şi ocupă locul 21 WTA. Viitoarea adversară a Simonei Halep a câştigat 13 titluri de-a lungul carierei.

Citiți și
Simona Halep va juca FINALA de la Indian Wells
C. T. Popescu despre criticile Janei Novotna la adresa Simonei Halep: Culmea, ea a fost o jucătoare insipidă. A vrut să-și verse frustrarea
Simona Halep, moral excelent la Indian Wells

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri