Simona Halep promite să-și ia revanșa

Data publicării:
simona cu trofeul roland

Simona Halep vrea să înveţe din înfrângeri. A treia jucătoare a lumii promite că va încerca să îşi ia revanşa în viitoarea finală de Grand Slam pe care o va disputa. Are ocazia să o facă la Wimbledon, turneu transmis în drect pe Digi Sport în perioada 23 iunie - 6 iulie.

„Sper să fie următoarea finală de Grand Slem. Nu e ușor, nu înseamnă că dacă am jucat finala o să joc toate Grand Slem-urile, o să muncesc mai mult, pot să joc la nivel înalt, am putut să joc ceea ce mi-am dorit. Voi munci ca să ajung și mai sus”, a promis Simona.

Halep este conştientă de propriile calităţi. La sosirea în ţară, a dezvăluit ce puncte forte are atunci când se află pe teren: „Jocul este destul de complet. Nu e bazat pe foarte multă forță, nu am înălțime foarte mare, sunt destul de mică, vitez este un avantaj pentru mine. Mă deplasez bine în teren și cred că joc foarte aproape de linia de fund și asta îmi dă avantaje să câștig multe meciuri”, a arătat Simona Halep.

După o pauză de o săptămână, Simona Halep va juca pe iarba de la Hertogenbosch, acolo unde jucătoarea noastra trebuie să își apere trofeul cucerit anul trecut.

Simona Halep s-a întors acasă pentru câteva zile, să se odihnească înainte de următorul turneu.

A pierdut un meci, a câștigat o țară

Finalista de la Roland Garros a fost aşteptată la aeroportul Otopeni de părinţi, dar şi de numeroşi oficiali din sportul românesc, inclusiv ministrul de resort şi preşedintele Federaţiei de Tenis.

În rondul din faţa aeroportului au venit şi aproape 200 de suporteri, în speranţa că vor reuşi să obţină un autograf de la Simona.

Înainte să meargă să-i întâlnească, Simoha Halep a susţinut o scurtă conferinţă de presă în care le-a mulţumit românilor pentru susţinerea lor. Ea spune că simte acest sprijin în fiecare meci pe care îl joacă.

„Este un moment deosebit pentru minte și vreau să vă mulțumesc că ați venit și că m-ați primit călduros. Sunt fericită că trăiesc aceste clipe, mă bucur că am realizat această performanță pentru România”, a spus Simona Halep.

Cei mai emoţionaţi de pe întregul aeroport au fost părinţii Simonei Halep. „Mulțumesc fetiței mele că a fost cuminte și acum ne-a făcut foarte fericiți”, a declarat tatăl Simonei.

La ieşirea din aeroport, aproape 200 de oameni – între ei mulți copii - au aşteptat-o pe Simona cu flori şi cu mesaje de mulţumire pentru performanţele sale.

„Am venit de la Constanța pentru Simona. I-am urmărit și meciul. Ca un cunoscător, performanța ei e extraordinară. Merita să și câștige”, a spus un admirator.

„E un om deosebit de la care avem de învățat toți”, apreciază o susținătoare.

„Simona a avut doar ghinion, Șarapova nu a fost mai bună ca Simona, pentru noi e o campioană”, este părerea unui alt simpatizant.

„Vom merge alături de ea câțiva kilometri, ca să simtă susținerea noastră, a tuturor”, spune un motociclist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri