Simona Halep, răspuns inedit la cererea de interviu a organizatorilor turneului de la New Haven

Data publicării:
Simona Halep - usopen

 

Turneul de la New Haven este special pentru mine, pentru că l-am câştigat în 2013. Anul trecut nu am reușit un parcurs foarte bun şi sper ca anul acesta să mă descurc mai bine”, le-a spus Simona Halep oficialilor turneului de la New Haven.

Ea a adăugat că turneul american este foarte bine organizat și, fiindcă „îi place mâncarea italiană”, așteaptă ca organizatorii să-i recomande câteva restaurante.

Jucătoarea clasată pe locul trei în lume spune că mâncarea ei preferată este salata de vinete, ascultă ABBA și Scorpions, iubește mașinile și îi place să pescuiască și să se uite la filme.

 

Simona Halep a încheiat interviul printr-un set de răspunsuri fulger. Astfel, aflăm că dacă nu ar fi făcut tenis Simona ar fi studiat matematica, preferă ciocolata vaniliei, câinii pisicilor și lovitura de backhand serviciului sau forehandului.

Simona Halep, jucătoarea cel mai bine clasată care participă la turneul de la New Haven

Turneul de la New Haven va avea loc în perioada 23-29 august 2015.

Înaintea turneului de la New Haven, Halep va participa la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5, care va avea loc la Toronto, între 10 şi 16 august. Turneul canadian va fi primul la care va juca sportiva din Constanţa, după eliminarea suferită în turul I la Wimbledon.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri