Simona Halep s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor. Românca joacă vineri cu Ana Ivanovici, la Digi Sport 2

Data publicării:
simona halep turneul campioanelor - getty


Actualizare 15:00: Simona Halep este prima jucătoare calificată în semifinalele Turneului Campioanelor din acest an, după ce a câștigat primele două meciuri din faza grupelor. Românca a fost însă sigură de prezența în penultimul act abia după ce Eugenie Bouchard a câștigat, astăzi, un game contra Serenei Williams, în meciul de la Singapore, transmis în direct pe Digi Sport 2.

În acest moment, chiar dacă va câștiga contra lui Bouchard, ajungând la două victorii în trei meciuri, iar Simona ar pierde contra Anei Ivanovic, Serena Williams nu o poate depăși pe reprezentanta noastră în clasamentul final al grupei, grație procentajului superior al Simonei la game-uri câștigate.


ACTUALIZARE 14.33. Organizatorii Turneului Campioanelor au comunicat programul ultimei zile de concurs din faza grupelor.

Simona Halep va intra pe teren, vineri, în ultimul meci al zilei din întrecerea de simplu, de la 14:30. Partida ei cu Ana Ivanovic va fi în direct pe Digi Sport 2.


Simona Halep a devenit, la Singapore, prima jucătoare din România care se impune în fața liderului mondial. Performanța a apărut la 39 de ani de la înființarea ierarhiei WTA. Virginia Ruzici și Irina Spîrlea şi-au facut, de-a lungul timpului, apariția în TOP 10, dar nu au reușit să obțină un astfel de succes.

Presa internaţională: Serena Williams, "umilită", "distrusă", "devorată", "dominată” de Simona Halep

Serena Williams a lăudat-o pe Halep pentru prestaţia sa. „Simona a jucat incredibil. Abia aştept următoarea întâlnire, mă voi antrena special pentru ea”, a declarat liderul WTA. Americanca era neînvinsă de 16 meciuri la Turneul Campioanelor.

Simona Halep poate încheia grupa roşie pe primul loc, dacă o învinge şi pe Ana Ivanovici.

Maria Şarapova a suferit a doua înfrângere la Turneul Campioanelor

„Am timp să mă calmez mental pentru că sunt foarte fericită acum pentru victorie. Împotriva Anei Ivanovici va fi dificil, o cunosc, am jucat de câteva ori cu ea. Va fi o altă experienţă pentru mine, un alt meci, o altă zi, aşa că aştept să joc cu ea şi să încerc totul în arenă”, a declarat Simona Halep.

Cristian Tudor Popescu: Acum Simona o poate bate pe Șarapova

Simona Halep a jucat ultima oară împotriva Anei Ivanovici în confruntarea României cu Serbia din Fed Cup. Ivanovici s-a impus atunci cu 6 la 3, 7 la 6.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri