Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon. Eugenie Bouchard, adversara româncei

Data publicării:
wimbledon simona halep

Pentru un loc în ultimul act, Halep va juca mâine împotriva lui Eugenie Bouchard, numărul 13 mondial. Candianca a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-3, 6-4.

În cazul în care va ajunge în finala de sâmbătă, Simona va urca pe locul 2 în clasamentul WTA.

Pentru accesul în semifinalele de la Wimbledon, Halep și-a asigurat un cec în valoare de 440 000 de lire sterline și 780 de puncte în clasamentul WTA.

LIVE TEXT 

Game, set și meci pentru Simona Halep!

5-0 BREAK HALEP! Românca se impune pe serviciul advers din nou, la 15, și va servi pentru meci. În game-ul precedent, Simona a reușit câteva lovituri de senzație. 

4-0 GAME HALEP! Lisicki nu mai este în stare să pună trei mingi în teren. Simona mai are nevoie de doar două game-uri și e în semifinale

3-0 BREAK HALEP! Simona e pe tot terenul, Lisicki e la pământ. Al 8-lea game la rând pentru sportiva noastră care domină confruntarea

2-0 GAME HALEP! Jucătoarea nostră se distanțează și în startul actului secund: game la 15 și victoria e din ce în ce mai aproape

1-0 BREAK HALEP! Simona începe perfect setul secund, cu un game câștigat împotriva serviciului

GAME LA 15 ȘI PRIMUL SET HALEP!

5-4 BREAK HALEP! Simona va servi pentru câștigarea primului set după o revenire de senzație în ultimele 15 minute 

4-4 GAME HALEP! Jucătoarea noastră câștigă al treilea game la rând, după un joc decis la egalități

3-4 BREAK HALEP! Simona s-a impus pentru prima dată pe serviciul adversarei, profitând de greșelile neforțate numeroase comise de nemțoaică.

2-4 GAME HALEP! Cea mai bună jucătoare din România reușește să își țină serviciul la 30 și mai speră la primul set

1-4 Game Lisicki! Nemțoaica se poate baza în continuare pe loviturile ei puternice, care prind terenul. Simona încearcă să joace în cross, însă deocamdată nu reușește să își încurce prea mult adversara

1-3 GAME HALEP! Favorita numărul 3 punctează în premieră pe tabelă la capătul unui joc în care adversara a comis mai multe greșeli neforțate.

0-3 Game Lisicki! Finalista de anul trecut are un start perfect, închide și acest game în favoarea sa, printr-o scurtă mascată extraordinar. Joc la 30!

0-2 Break Lisicki! Două retururi formidabile în cross au făcut diferența în acest game. Germanca se distanțează la 2-0 în startul partidei.

0-1 Game Lisicki! Sportiva din Germania depinde de primul serviciu. În momentul în care se poate baza pe prima minge, Lisicki își adjudecă rapid punctele. Șansele Simonei cresc exponențial pe serviciul 2. Game la 30 pentru nemțoaică!


Ieri, Simona Halep nu i-a dat nicio şansă Zarinei Diyas, în optimile de la Wimbledon. Clasată pe locul 79 în lume, sportiva din Kazahstan nu i-a putut rezista româncei.

Halep a reuşit două break-uri în primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6 la 3.

Actul secund a fost şi mai uşor. Jucătoarea noastră n-a cedat nici măcar un game şi s-a impus cu 6 la 0, la capătul a 59 de minute de joc.

„Pot să spun că a fost un meci mai uşor decât precedentul, dar chiar şi aşa ea a jucat bine în primul set. Întotdeauna este dificil pe iarbă pentru că nu ştii ce se poate întâmpla în arenă, dar sunt foarte fericită că pot juca sferturi de finală pentru prima dată aici, la Wimbledon”, a declarat Halep după meci.

În sferturile de la Wimbledon, Halep va avea o misiune mult mai dificilă. O va întâlni pe finalista de anul trecut, Sabine Lisicki.

În optimi, jucătoarea din Germania a avut nevoie de trei seturi pentru a o elimina pe Iaroslava Şvedova. A câştigat primul set cu 6 la 3, dar l-a pierdut pe al doilea cu acelaşi scor. În setul decisiv, Lisicki a acuzat probleme medicale, dar Şvedova nu a putut profita. Lisicki a câştigat setul cu 6 la 4 şi şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Lisicki a fost pregătită în trecut de actualul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri