Simona Halep s-a calificat în sferturi la US Open

Data publicării:
500247 500247 captura lisicki halep

GAME, SET, MECI, HALEP! VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP, după un meci epuizant, care s-a terminat cu un break al jucătoarei noastre.

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 5-2! Simona se apropie la un singur game de câştigarea jocului. A fost condusă cu 30-0, dar şi-a adjudecat 4 puncte consecutive şi e la un pas de sferturile de la US Open. 

SET 3: Break, Halep! 6-7, 7-5, 4-2! Simona profită de jocul slab al lui Lisicki şi se desprinde poate decisiv în setul 3. Cele două jucătoare şi-au scăzut nivelul jocului, din cauza oboselii, dar românca pare într-o formă mai bună.   

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 3-2! E rândul Simonei să lungească punctele, ţinând cont de problemele adversarei. Cele două au ajuns la egalitate, după ce Halep a condus cu 40-15. Românca a fost mai agresivă şi a trecut din nou în avantaj.

SET 3: Game, Lisicki! 6-7, 7-5, 2-2! Sabine îşi face serviciul, la avantaj, dar are şi ea probleme medicale, la piciorul stâng. 

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 2-1! Simona a fost condusă cu 15-30, după ce a greşit o minge uşoară, dar a câştigat 3 puncte consecutive şi a trecut din nou în avantaj.

SET 3: Game, Lisicki! 6-7, 7-5, 1-1! Sabine a servit foarte bine şi şi-a adjudecat game-ul fără probleme, la zero.

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 1-0! Simonei i-a folosit pauza de hidratare. Şi-a mai revenit din punct de vedere fizic şi a încheiat jocul cu primul as al meciului. 

Meciul este întrerupt 10 minute, pentru o pauză de hidratare, din cauza temperaturii crescute. Întreruperea o poate ajuta pe Simona, chiar dacă ea era jucătoarea cu moral. Aflată la vestiar, românca va primi în continuare îngrijiri medicale. 

SET, HALEP! 6-7, 7-5! Sabine lungeşte punctele cât de mult poate. După punctul care le-a adus la egalitate, Simona a rămas întinsă pe teren câteva secunde. Halep converteşte prima şansă de break şi meciul ajunge în decisiv.

SET 2: Game, Halep! 6-7, 6-5! Simona serveşte bine şi ajunge repede la 40-0. Pierde apoi două puncte, dar o greşeală neforţată a lui Lisicki i-a asigurat Simonei tie-break-ul! 

SET 2: Game, Lisicki! 6-7, 5-5! Sabine a servit slab şi, după ce Halep a condus cu 30-0, cele două au ajuns la egalitate. Germanca a accelerat şi a egalat situaţia pe tabelă

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 5-4! Actul secund dă semne de dramatism. Simona ratează din nou şansa să câştige setul. Cele două au fost implicate într-un nou schimb fantastic, în care românca a acoperit foarte bine terenul, dar s-a recunoscut învinsă. 

SET 2: Break, Halep! 6-7! 5-3! Simona se apropie acum de câştigarea setului 2. Va servi pentru a ajunge în actul decisiv. Lisicki a servit primul as al meciului, după 95 de minute. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 4-3! Simona ratează şansa de a ajunge la un singur game de câştigarea setului. A condus cu 30-15, dar a pierdut 3 puncte consecutive.

SET 2: Break, Halep! 6-7, 4-2! Simona luptă incredibil şi se impune pe serviciul adversarei, care are deja 42 de greşeli neforţate în meci. 

SET 2: Game, Halep! 6-7, 3-2! Simona trece pentru prima oară în avantaj în actul secund. Durerile o chinuie pe româncă, lucru vizibil, dar aceasta se impune la 15, profitând şi de două greşeli neforţate ale lui Lisicki.

SET 2: Break, Halep! 6-7, 2-2! Chiar dacă nu este la 100%, Simona se ţine după adversara ei şi până acum avem numai break-uri în actul secund. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 1-2. Simona îşi pierde serviciul la 0 şi problemele ei fizice sunt clare. Halep nu mai poate alerga la capacitate maximă şi trece prin momente grele în acest moment.  

SET 2: Break, Halep! 6-7, 1-1! Simona nu renunţă în debutul setului secund. Halep este inspirată şi cere challenge la 40-15 pentru ea. Mingea este afară şi Halep egalează pe tabelă. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 0-1! Germanca a trecut la controlul jocului şi o dublă greşeală a consfinţit break-ul adversarei Simonei.


SET, LISICKI!!! Simona a dat primele semne de nervozitate atunci când Lisicki a făcut minibreak-ul şi s-a distanţat la 2-0. Au urmat 3 puncte consecutive câştigate de ea, dar primul schimb s-a făcut la 3-3, după cel mai frumos punct al primului set. Lisicki a făcut minibreak-ul şi s-a distanţat la 5-3, înainte ca Sabine să mai câştige un punct fabulos. Lisicki a egalat după o greşeală neforţată, dar şi-a procurat a doua minge de set, după un serviciu foarte bun, dar Lisicki şi-a făcut serviciul, înainte de al doilea schimb. Germanca a profitat de prima minge de set şi şi-a adjudecat primul act, cu 8-6 în tie-break. 

SET 1: Simona împinge primul set la tie-break, chiar dacă a fost condusă cu 30-0! A făcut cel mai bun tenis al ei şi s-a impus la avantaj. Duelul greşelilor neforţate este 26-17 pentru Lisicki. 

SET 1: Game, Lisicki! 5-6! Simona a condus cu 30-15 şi a părut capabilă să facă un nou break. Sabine a câştigat 3 puncte consecutive şi are tie-break-ul asigurat. 

SET 1: Break, Lisicki! 5-5! Simona ratează şansa de a încheia setul. Nu a convertit o minge de set şi primul act intră în prelungiri.

SET 1: Break, Halep! 5-4! Simona trece pentru prima oară în avantaj în acest meci, dar în ce moment. Va servi pentru câştigarea primului set.

SET 1: Game, Halep! 4-4! Simona a condus cu 30-0, dar a venit rândul adversarei ei să câştige 3 puncte consecutive. Simona a dus jocul la egalitate, salvând o minge de break. Simona şi-a crescut nivelul şi a forţat-o pe Lisicki să greşească în două rânduri. 

SET 1: Break, Halep! 3-4! Simona nu renunţă!!! A fost condusă cu 15-40, dar a câştigat patru puncte consecutive şi şi-a luat break-ul înapoi. Halep dă încă o dată dovadă că are un moral de fier la acest turneu.

SET 1: Break, Lisicki! 2-4! Simona a servit slab şi a ajuns la a cincea dublă greşeală, dar şi la 0:30. Două puncte câştigate muncit de românca au dus scorul la 30-30, dar Lisicki a forţat şi s-a distanţat la 4-2.

SET 1: Game, Lisicki! 2-3! Germanca a ajuns la 30-0, după un punct superb, care le-a adus pe cele două jucătoare la fileu. A urmat o nouă lovitură câştigătoare pentru ea, dar şi un punct controlat total de Simona. Lisicki a încheiat cu un forehand inside-out din apropierea fileului. 

SET 1: Game, Halep! 2-2! Simona a servit mult mai bine şi a avut iniţiativa în primele 3 puncte ale jocului. A urmat o nouă dublă greşeală şi cele două au ajuns la 30-30. La egalitate, germanca a riscat şi două greşeli incredibile i-au adus jocul Simonei.

SET 1: Break, Halep! 1-2! Simona reacţionează imediat. Profită de o dublă greşeală a lui Sabine, dar trimite şi un forehand în lung de linie cu care ajunge la 40-0. O nouă greşeală a lui Lisicki o aduce pe româncă în meci.

SET 1: Break, Lisicki. 0-2. Simona a servit foarte slab şi a comis 3 duble greşeli. S-a ajuns la egalitate şi Sabine a câştigat game-ul în urma unui retur foarte puternic.

SET 1: Game, Lisicki! 0-1! Germanca începe foarte bine prima manşă şi, datorită unui serviciu puternic şi precis, se impune la 15. Jocul se încheie cu o greşeală neforţată a Simonei.


Partida dintre Simona Halep și Sabine Lisicki a început de la 20:30. Dacă trece de Lisicki, jucătoarea noastră va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Varvara Lepchenko(locul 46 WTA) şi Viktoria Azarenka (locul 20 WTA), în care bielorusa este favorită.

Simona Halep a pierdut primul meci jucat în compania Sabinei, în 2011, la Stanford, dar de atunci a câștigat de fiecare dată în fața nemțoaicei, pe toate suprafețele. A fost 6-2, 3-6, 7-5 la Miami (2013), 5-7, 6-3, 6-2 la Madrid (2014) și 6-4, 6-0 la Wimbledon (2014).

Până în această fază a turneului, Simona Halep le-a eliminat pe Marina Erakovic, Kateryna Bondarenko și Shelby Rogers.

Sabine Lisicki le-a învins pe Aliaksandra Sasnovich, Camila Giorgi și Barbora Zahlavova-Strycova. Sabine Lisicki ocupă locul 24 în clasamentul WTA, iar cea mai bună clasare a carierei a avut-o în mai 2012, când a fost pe locul 12 mondial.

Lisicki are în palmares o finală de Grand Slam, la Wimbledon, pierdută, 1-6, 4-6, la Marion Bartoli, și patru titluri WTA, ultimul în septembrie 2014, la Hong Kong.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri