Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Wuhan

Data publicării:
509523 509523 captura simona halep

 

În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea din Marea Britanie, Johana Konta (24 de ani și locul 66 WTA).  

Cum s-a desfășurat partida (VIDEO):

6-2, 6-1, GAME, SET şi MECI Halep! - Victorie clară pentru a doua jucătoare a lumii, care se califică în turul 3 la Wuhan, după a şasea victorie în tot atâtea meciuri cu Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat după o oră şi 5 minute.

6-2, 5-1, BREAK Halep! - Simona reuşeşte un nou break şi serveşte pentru meci, după doar o oră şi două minute de la începutul jocului. 

6-2, 4-1, game Halep - Simona continuă jocul foarte bun. Românca şi-a făcut serviciul la 15 şi s-a desprins, probabil decisiv, în setul doi. 

6-2, 3-1, BREAK Halep! - Game excelent făcut de Simona, care a fost condusă cu 30-0, dar a reuşit să câştige în cele din urmă contra serviciului, după ce anterior irosise o altă şansă de break. 

6-2, 2-1, game Halep - Un nou game solid din partea Simonei pe propriul serviciu. Principala favorită de la Wuhan a câştigat la 0 şi continuă să controleze clar disputa. 

6-2, 1-1, game Pavlyuchenkova - Rusoaica întrerupe o serie de trei game-uri la rând câştigate de Halep şi îşi face serviciul, egalând astfel în setul secund. 

6-2, 1-0, game Halep - Românca începe şi setul al doilea la fel de bine şi îşi face serviciul fără mari probleme. Simona dă senzaţia că are meciul sub control, fără a forţa mai mult decât este nevoie. 

6-2, BREAK şi SET Halep! - Un nou break pentru Simona, care îşi trece în cont primul set după doar 33 de minute de joc.

5-2, game Halep - Cel mai disputat game al meciului a fost câştigat de Simona, care îşi păstrează avantajul din primul set după ce a reuşit să salveze trei mingi de break. 

4-2, game Pavlyuchenkova - Rusoaica rămâne în meci, datorită unui game câştigat la 0. 

4-1, game Halep - A doua jucătoare a lumii face un meci tot mai solid. Simona şi-a făcut serviciul fără emoţii şi a luat un avans important în primul set. 

3-1, BREAK Halep! - Simona preia controlul meciului. Foarte sigură pe ea, românca reuşeşte un nou break la 15 şi se desprinde la 3-1. 

2-1, game Halep - Simona îşi face serviciul şi trece la conducere în primul set. 

BREAK Halep, 1-1! - Simona reacţionează imediat şi anulează breakul rusoaicei. Românca s-a impus la 15 contra serviciului. 

1-0 Pavlyuchenkova, cu break! - Simona a jucat perfect primele trei puncte, a condus cu 40-0, dar două retururi în lung de linie au echilibrat game-ul. Forţând, rusoaica reuşeşte alte trei puncte consecutive.  

Programul zilei de miercuri, în direct la Digi Sport 2:

Garbiñe MUGURUZA (ESP) vs. Ana IVANOVIC (SRB) - 06:00

Venus WILLIAMS (USA) vs. Carla SUÁREZ NAVARRO (ESP) - nu înainte de ora 08:00.

Petra KVITOVA (CZE) vs. Roberta VINCI (ITA)

Simona HALEP (ROU) vs. Johanna KONTA (GBR) - nu înainte de 13:30

Angelique KERBER (GER) vs. Camila GIORGI (ITA)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri