Simona Halep și-a aflat adversarele de la turneul din Cincinnati

Data publicării:
halep wimbledon FB.jpg 2

Simona Halep nu va evolua în runda inaugurală, având bye, urmând să joace pentru un loc în turul trei cu învingătoarea dintre Kirsten Flipkens, din Belgia, și o jucătoare venită din calificări.

În Ohio, Simona are nevoie să ajungă în sferturi, pentru a-și apăra punctele de anul trecut, unde a fost eliminată de liderul mondial Serena Williams. Cel mai probabil, Simona va intra în concurs miercuri, scrie Digi Sport.

Pe partea de tablou a româncei în sferturi aceasta ar putea juca împotriva Mariei Sharapova, a cincea favorită a concursului american. Dacă trece de rusoaică, în semifinale ar putea întâlni una dintre următoarele jucătoare: Eugenie Bouchard, Ana Ivanovic sau Petra Kvitova, ultima, campioana din acest an de la Wimbledon.

Sorana Cîrstea, care începe săptămâna viitoare pe locul 80 WTA, joacă în primul tur contra sârboaicei Ana Ivanovic, a noua favorită a turneului.  Alte trei românce iau startul în calificări, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru. Begu (23 ani, 63 WTA) o va înfrunta pe veterana japoneză Kimiko Date-Krumm (89 WTA), care are 20 de ani în plus faţă de româncă, acesta fiind primul lor meci direct.

Monica Niculescu (26 ani, 64 WTA) o are ca adversară pe tânăra croată Donna Vekic (18 ani, 80 WTA), în timp ce Dulgheru (25 ani, 91 WTA) va da piept cu americanca Varvara Lepchenko (28 ani, 46 WTA), în faţa căreia a câştigat singurul meci direct, anul trecut, în primul tur la US Open, cu 6-7 (7), 6-2, 7-6 (5).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri