Simona Halep și Sorana Cîrstea pot fi adversare în turneul de la Stuttgart

Data publicării:
250672 250672 sorana-cirstea-simona-halep

Simona Halep a fost numită favorită numărul 2, fiind depășită doar de Agnieszka Radwanska. Pe tablou se mai află și alte nume importante, precum Jelena Jankovic (cotată cu a 5-a șansă) și Maria Sharapova (favorită 6), câștigătoarea ultimelor două ediții. 

În primul tur, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Julia Goerges(Germania), în timp ce Simona Halep are un tur liber, iar apoi va înfrunta câștigătoarea duelului dintre Svetlana Kuznetsova și o jucătoare venită din calificări, scrie digisport.ro.

În cazul în care Simona va câștiga acel meci, iar Sorana va obține două victorii, cele mai bune jucătoare din România se vor întâlni în faza sferturilor de finală. 

Misiunea lui Cîrstea este mai dificilă, nu doar pentru că are nevoie de două succese, ci și prin prisma adversarelor. Prima va fi Goerges, câștigătoare a competiției în 2011 și cu un joc solid în fața propriilor suporteri, iar apoi, în cazul unei calificări, Sorana va juca împotriva Dominikăi Cibulkova, finalista de la Australian Open, sau a Sabinei Lisicki.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri