Simona Halep vorbește despre momentul în care și-a dat seama că poate juca tenis la nivel înalt

Data publicării:
simona halep twitter mutua madrid

 

Foto: Twitter

A fost, ani de zile, una dintre cele mai promițătoare jucătoare din turneul feminin – a dominat la juniori, urcând apoi încet în clasamentul celor mai bune jucătoare din lume. Dar transformarea Simonei Halep a început cu adevărat după un meci la Mutua Madrid, scrie WTA. În 2013 românca a primit un wildcard și a impresionat pe toată lumea, chiar dacă a pierdut meciul cu Lourdes Dominguez Lino.

Meciul acela a fost incredibil pentru mine”, spune Halep. „Atunci, după ce am jucat trei ore, mi-am dat seama că pot să joc la nivel înalt”, mai spune românca.

Simona Halep avea, înainte de meciul cu Lourdes Dominguez Lino, 53 de victorii și 64 de înfrângeri în turneul WTA. După acel meci a obținut 115 victorii și a pierdut doar 28 de partide, reușind să câștige 11 turnee, printre care și unul Premier Mandatory, turneul de la Indian Wells.

Simona a vorbit și despre parcursul senzațional pe care l-a avut la Madrid anul trecut, când s-a oprit în finală, învinsă de Maria Șarapova. „Anul trecut am fost foarte încântată să joc în finala unui turneu major, cum este cel de la Madrid! Acel meci mi-a dat multă încredere, chiar dacă l-am pierdut”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a început pregătirile pentru turneul de la Madrid

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ar fi foarte emoționant să câștig trofeul Ion Țiriac! Domnul Țiriac e o persoană pe care o respect mult și îi mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturi. Este, într-adevăr, un turneu foarte special pentru mine, aproape la fel de important ca unul de Grand Slam. E mult mai mult decât o pregătire pentru Roland Garros. E un turneu pe care mi-ar plăcea foarte mult să-l câștig și să mi-l trec în palmares”, a mărturisit ocupanta locului 2 în lume pentru site-ul oficial al turneului de la Madrid.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri