Simona Halep: Vreau să câștig trofeul de la Bucureşti

Data publicării:
simona halep roland garros-2

Vreau să câştig trofeul de la Bucureşti”, spune Simona Halep înaintea debutului la primul turneu WTA organizat în România. Succesul pe care l-a avut în ultimele 12 luni n-a speriat-o şi nici n-a schimbat-o pe jucătoarea de pe locul trei în lume.

E o presiune, pot să spun, pentru că am auzit că biletele din semifinală și finală s-au vândut, ceea ce eu cred și simt ca România așteaptă ca eu să joc în ultimele două meciuri. Va fi foarte greu, vin de pe iarbă, sunt un pic obosită, dar dorința să ajung în finală e foarte mare. Cred în șansa mea și cred că pot sa ajung acolo”, a spus Simona Halep.

Într-un singur an, Simona Halep a reuşit să rescrie istoria tenisului românesc. A ajuns pe locul trei în lume, a câştigat șapte titluri WTA, a jucat finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon.

Succesul a venit foarte repede, într-un an. E perioadă foarte grea de gestionat. Nu prea știu, e ceva nou pentru mine, dar încerc să stau, să fiu cum am fost și până acum. Eu oricum eram o fire retrasă și acum am continuat la fel”, a spus Simona Halep.

Simona Halep are şanse mari să devină prima jucătoare din România care se califică la Turneul Campioanelor, ce se va desfăşura la finalul anului, la Singapore. Ea ocupă în prezent locul doi în clasamentul Road to Singapore, în spatele Mariei Şarapova. Ierarhia se face doar pe baza rezultatelor din acest sezon, iar la Turneul Campioanelor vor lua parte primele opt jucătoare ale lumii.

Digi Sport i-a oferit Simonei Halep cel mai dulce cadou înaintea debutului la BRD Bucharest Challenge: un tort în care este reprezentată pe iarba de la Wimbledon. Ea va juca mâine primul meci în faţa propriilor suporteri, cu Indy de Vroome din Olanda.

Partida va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, în jurul orei 17:00. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri