Stadionul Hristo Stoichkov din Dudeștii Vechi are nocturnă

Data publicării:
stadion stoichkov

Nocturna din Dudeștii Vechi a costat aproximativ 140.000 de euro și a fost achiziționată de la o firmă din Timișoara. Asta, după ce în vară edilul-șef a constatat că nu poate plăti datoriile către mai multe firme care au executat lucrări de infrastructură din localitate. În 2014, comuna a primit de la Guvern 850.000 de lei. După ce a achitat o parte din arierate, primarul a decis că terenul de fotbal al comunei, pe care activează o echipă din liga a IV-a, are nevoie de nocturnă. Instalația a fost deja montată, dar nu funcționează încă, spun surse din interiorul Primăriei Dudeştii Vechi.

Stadionul „Hristo Stoichkov“, inaugurat în Timiş! Fostul internațional bulgar a înscris trei goluri în meciul de la Dudeștii Vechi

Prima arenă din lume care poartă numele celui mare mare fotbalist din istoria Bulgariei, Hristo Stoichkov, a fost inaugurată în România, la Dudeştii Vechi în august, 2013. Fostul internaţional bulgar a fost prezent la inaugurarea stadionului și a jucat într-un meci demonstrativ, disputat între echipa Pobeda, din localitate şi o formaţie formată din glorii ale Banatului. Bulgarii i-au învins pe români cu 6-4, iar Stoichkov a înscris trei goluri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri