Stadionul „Motorul”, pe care UTA își va disputa meciurile acasă, omologat de FRF

Data publicării:
stadion motorul uta arad

Stadionul „Motorul”, foto uta-arad.ro

Angajații Primăriei municipiului Arad, în administrarea căreia se află stadionul, au lucrat de zor în ultima săptămână pentru a recupera întârzierile, astfel că, în cele din urmă, reprezentatul FRF a omologat stadionul.

Reprezentantul FRF, Valer Vancea, a omologat stadionul, astfel că partida cu Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei de debut, se va disputa pe acest stadion”, a declarat Codru Grădinaru, team-managerul echipei UTA, citat de Agerpres.

Pe de altă parte însă, acesta a recunoscut că nu totul este „ca la carte” pe stadionul „Motorul”, însă, ca și club nou promovat în Liga a II-a, UTA „Bătrâna Doamnă” beneficiază de o derogare de trei ani din partea FRF, pentru a pune lucrurile la punct.

În opinia mea, nu va mai fi nevoie de această derogare, deoarece în anul viitor ne vom muta „acasă”, pe vechea noastră arenă, aflată în curs de modernizare și care va îndeplini, la finalizarea lucrărilor, standardele UEFA”, a conchis Codru Grădinaru.

Așadar sâmbătă, cu începere de la ora 11,00, în partida de debut a stagiunii 2015-2016, UTA va întâlni echipa Gaz Metan Mediaș, recent retrogradată din Liga I, partida putând fi considerată drept derby-ul primei etape a Ligii a II-a.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri