Steaua-Legia Varșovia, 1-1. L. Reghecampf i-a criticat pe I. Latovlevici și A. Prepeliță

Data publicării:
laurentiu reghecampf steaua banca-1

„Am avut foarte multe ocazii, situații clare de gol. Am știut că vom întâlni o echipă bună, care stă bine în teren. Din două-trei șanse clare n-am reușit să marcăm. Există acum un meci retur și trebuie să fim concentrați, indiferent de atmosfera din tribune. Atitudinea nu a fost cea de la meciul cu CFR, Legia putea chiar să câștige meciul”, a spus antrenorul Stelei, la Digi Sport.

„După schimbarea lui Pintilii a venit și golul lor, Prepeliță a pierdut mingea, iar Latovlevici trebuia să aștepte să vadă ce face Prepe. Avem o șansă la Varșovia, să profităm de ea. Aștept ca jucătorii să fie mult mai proaspeți la retur și sper să facem măcar un 2-2 acolo”, a adăugat Laurențiu Reghecampf.

Steaua a reușit doar un rezultat de egalitate cu Legia Varșovia, 1-1, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Meciul s-a disputat pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de spectatori, iar returul se va disputa marți, în Polonia.

Pe de altă parte, căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, crede că „alta era soarta meciului” dacă ar fi jucat și Vlad Chiricheş.

„N-a fost o seară grozavă. Am făcut o repriză bună, dar a doua din păcate am jucat de la egal la egal cu ei. Nu știu ce s-a întâmplat, dacă am ieșit noi mai rău în partea a doua sau au intrat ei mai motivați (...) Ne-a lipsit și Chiricheș. Sperăm să fie pe teren la meciul retur. Dacă l-am fi avut pe teren, îmi cer scuze față de ceilalți colegi, alta era soarta meciului din punct de vedere al jocului ofensiv”, a spus el la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri