Steaua - Sparta Praga 3-0. Cel mai bun joc al iernii pentru roș-albaștri

Data publicării:
54d4f6fa95f9cfed6a000000

 

Țucudean (35, 69) și Stanciu (75) au semnat golurile roș-albaștrilor, în penultimul joc de pregătire.

Fără Papp, Prepeliță, Adi Popa, Keșeru și Rusescu - plecați la lotul divizionar - antrenorul Costel Gâlcă l-a titularizat în premieră pe George Țucudean, ca unic vârf.

Atacantul împrumutat de la Charlton Athletic i-a răsplătit încrederea și a marcat de două ori, apoi a pasat la cel de-al treilea gol, fiind cel mai bun om de pe teren.

Steaua a controlat jocul de la un capăt la celălalt și s-a apărat aproape perfect, lăsând foarte puține spații către poarta lui Arlauskis, scrie digisport.ro.

În prima repriză, în afară de reușita lui Țucudean (35), „militarii” au mai avut câteva ocazii, prin Tănase (6), același Țucudean (18) și Chipciu (27), dar portarul Miller a blocat de fiecare dată. Arlauskis a avut emoții doar la un șut pe jos în primele 45 de minute, dar execuția nu a avut tărie și lituanianul a prins cu siguranță.

Praghezii au avut prima ocazie mare a reprizei secunde, dar Bakkal a tras peste, la capătul unei faze în care au insistat în careul Stelei. La cealaltă poartă, Luchin a trecut pe lângă desprindere, cu o reluare de cap trimisă alături (54). Nicușor Stanciu a ratat și el dintr-o poziție similară (65).

Țucudean și-a desăvârșit dubla (69), iar peste scurt timp Stanciu a stabilit scorul final, de 0-3, din pasa fostului dinamovist (75). Chipciu a semnat ultima fază, pe care a finalizat-o cu un șut pe lângă poartă, după o acțiune personală.

Guilherme Sitya, cel mai nou transfer al Stelei, a debutat și el în tricoul campioanei. Brazilianul venit cu doar câteva zile în urmă în cantonamentul roș-albaștrilor a intrat pe teren în minutul 61, în locul lui Iasmin Latovlevici, cel căruia ar urma să îi ia locul și între titulari, dacă îl va convinge pe Gâlcă.

Urmăriți rezumatul video al partidei Steaua - Sparta Praga AICI

Lista meciurilor amicale ale Stelei în această iarnă:

Steaua - Borussia Dortmund 0-1

Steaua - Biel-Bienne 2-0

Steaua - Sturm Graz 0-2

Steaua - CSKA Sofia 1-0

Steaua - Sparta Praga 3-0

8 februarie: Steaua - Maribor, la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Primul meci oficial al Stelei în 2015 va fi cel cu Astra, din Cupa Ligii României, programat pe 18 februarie și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri