Şumudică rupe tăcerea: „Hai să afle toată România ce am făcut!”

Data publicării:
marius sumudica 2

„Hai ca să afle toată România! Ca să nu fiu văzut de paparazzi, nu am intrat în case de pariuri niciodată. Am avut un cont online. Am şi uitat. Am jucat mai mult poker. Din 300 de evenimente care au fost găsite, 270 erau baschet, tenis, ruletă, poker, blackjack. Am pus pe doar două meciuri de Liga 1. Pe ambele bilete am pierdut. Nu am jucat echipa mea niciodată! Am fost un tâmpit care a jucat o dată la patru luni sau cinci luni Champions League. L-am sunat pe Ancelotti să îl întreb dacă e blat? Eu nu m-am dus la Comisie să zic că a jucat băiatul meu sau vreo rudă, m-am dus şi am spus adevărul. Nu m-am ascuns în spatele altcuiva, aşa cum au făcut alţii. Jur cu mâna pe Biblie că am spus adevărul. Să îmi opreşti dreptul la muncă...mi se pare prea mult”, a spus Şumudică, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Pentru moment, Şumudică nu poate să desfăşoare niciun fel de activitate la Astra, însă acest lucru se va schimba, odată cu recursul. Până acolo, tehnicianul aşteaptă motivarea deciziei, astfel încât să poată să se folosească de căile de apel.

„Încă nu am primit motivarea deciziei Comisiei de Disciplină. Am vorbit cu juristul clubului, care a făcut o întâmpinare azi pentru a cere motivarea. Până în momentul de față, nu am primit nimic. Nu mă pricep, dar cred că nu se poate face recurs, dacă nu ai motivarea deciziei. Azi nu m-am dus la antrenament, pentru că mi s-a spus că pedeapsa e executorie şi că nu știu ce se întâmplă dacă mă duc. Urmează să vorbesc și cu conducerea, să vedem ce se întâmplă în continuare. Așteptăm motivarea, pentru a face recursul. Am un contract, care în momentul de față e în vigoare. E un contrat ferm, pe doi ani se zile. Există niște clauze și nu știu ce se va întâmpla în continuare. Dânșii vor lua deciziile respective, iar eu mă voi supune. M-am uitat pe reguli, dar nu știu unde am fost încadrat. M-am plimbat toată ziua pe la trei avocați și nici ei nu știau la ce am fost încadrat”, a mai spus tehnicianul.


Astra, formaţia lui Şumudică, a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 26 de puncte. În prima etapă din play-off, giurgiuvenii vor juca, în direct la Digi Sport 1, împotriva Viitorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri