Surpriză uriașă la Miami. Serena Williams, eliminată

Data publicării:
serena williams in pain - GettyImages-517670740

 

©FOTO: Gulliver/GettyImages

Kuznețova a avut o revenire fantastică în meciul cu Serena Williams, pe care a învins-o cu 6-7 (3), 6-1, 6-2.

Halep s-ar fi putut întâlni cu sportiva de culoare în semifinale.

Principala favorită de la Miami a părăsit competiţia în această seară, după ce a fost învinsă, total neaşteptat, de ocupanta locului 19 WTA, Svetlana Kuznetsova. Nimic nu anunţa un astfel de deznodământ, iar prima parte din manşa întâi se disputa conform pronosticurilor: Serena a reuşit break-ul din start şi s-a distanţat la 3-0. Cu o voinţă incredibilă, rusoaica a recuperat break-ul şi a împins setul în tie-break, însă nu a mai avut forţa să finalizeze, scrie digisport.ro.

Serena şi-a adjudecat aşadar prima manşă, iar puţini mai credeau că fosta învingătoare de la Roland Garros mai poate emite pretenţii. Ceea ce a urmat a fost, însă, o lecţie de tenis predată celei mai bune sportive din sportul alb în ultimele două decenii.

Kuznetsova a fost peste tot pe teren, a lovit fără frică, demolând-o pur şi simplu pe Serena. Rusoaica a reuşit să câştige opt game-uri la rând, iar victoria a venit firesc. De notat că sportiva din SUA a greşit, totuşi, mult, fiind vizibil deranjată şi de căldură.

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, s-a calificat în sferturile de finală ale Miami Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe britanica Heather Watson, locul 69 WTA. Românca se va duela pentru un loc în semifinalele competiţiei cu Timea Bacsinszky, după ce ocupanta locului 20 WTA a învins-o surprinzător pe favorita 2, Agnieszka Radwanska, în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri