Tamaș s-a întors la Steaua cu reguli clare: trebuie să meargă la biserică și să nu mai bea

Data publicării:
56b27e0b95f9cfbf78000000

Gabriel Tamaş s-a întors la Steaua cu gândul la echipa naţională, însă a trebuit să facă un sacrificiu. Patronul George Becali i-a cerut să nu mai consume alcool, dar şi să-l însoţească, săptămânal, la biserică. Ciudata înţelegere a stârnit hohote de râs printre stelişti, dar şi printre foştii colegi ai lui Tamaş.

Am citit și eu... trebuie să meargă lumea înaintea lui la împărtășanie... nu, glumesc! Am citit și eu pe internet. Glumim pe seama asta, dar cred că își va face treaba și asta contează cel mai mult. În afara terenului, treaba lui. (Pare un om care să meargă la biserică?) Nu știu, nu prea e el să meargă la biserica, dar nu se știe niciodată. Orice om se poate schimba. Este prietenul meu și cred că va juca fără probleme și va obține ce își dorește cel mai mult”, a spus Srdjan Luchin.

Gabriel Tamaș a avut parte de mai multe incidente în ultimii ani. A ajuns la secţia de poliţie după ce a spart uşa unui bloc, a fost dat afară de la CFR Cluj înainte de a apuca să debuteze, iar, ultima oară când a fost la Steaua, Rădoi l-a pus pe liber pentru că nu s-a trezit la timp să facă o deplasare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri