Tecău şi Rojer au pierdut primul meci de la Turneul Campionilor

Data publicării:
343874 343874 captura tecau roger

 

După ce au fost conduşi cu 4-0 şi 5-1 în super tie-break, Tecău şi Rojer au avut o minge de meci, la scorul de 10-9, ratată însă. Peya şi Soares au câştigat trei mingi la rând şi s-au impus după o partidă spectaculoasă, care a durat o oră şi 27 de minute, scrie digisport.ro.

Din Grupa A mai fac parte liderii mondiali, fraţii americani Bob şi Mike Bryan şi perechea Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia).

În grupa B evoluează perechile Daniel Nestor (Canada)/ Nenad Zimonjic (Serbia), Ivan Dodig (Croaţia)/Marcelo Melo (Brazilia), Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) şi Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franţa).

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor.

Turneul Campionilor de la Londra se vede exclusiv la Digi Sport

Premieră în tenisul românesc! Pentru prima oară România are doi reprezentanţi, la fete şi la băieţi, în Turneul Campionilor din acest an. După Simona Halep, finalistă a Turneului de la Singapore, Horia Tecău joacă acum în cea mai importantă competiţie a anului, cea de la Londra. Alături de partenerul său, Tecău speră la câştigarea Trofeului în competiţia de dublu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri