TOPUL celor mai sancționați suporteri din România. Peste 300 nu mai au voie să intre pe stadioane

Data publicării:
octombrie suporteri

Cele mai dure imagini întâlnite, anul trecut, pe stadioanele din România au fost surprinse la meciul România – Ungaria. Cei care s-au bătut au fost suporterii români şi forţele de ordine.

Peste 50 de scandalagii au fost identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar jandarmii le-au interzis sa mai intre la vreo competitie sportivă timp de un an.

Violenţele pe stadioane au făcut ca numărul celor sancţionaţi să fie cu 20% mai mare decât cel din 2013. În total 309 suporteri îşi pot încuraja echipa favorită doar din faţa televizorului.

Într-un top al sancţiunilor date de jandarmi, suporterii Stelei sunt pe primul loc, urmaţi de cei ai lui Dinamo şi Rapid.

Nucleele dure din galeriile echipelor de fotbal au încercat însă, în ciuda interdicţiilor primite, să se strecoare în tribune.

Problema este că, în urma interdictiilor primite, suporterii nu pot fi identificați decât cu ajutorul camerelor video. Identificarea însă este făcută, de cele mai multe ori, după ce fanii reușesc să intre pe stadion.

Astfel de incidente apar şi din cauza legislaţiei mult prea blânde, dar şi a faptului că puţine stadioane din România sunt dotate conform celor mai noi standarde de securitate la nivel mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri