„U” Cluj ar putea fi salvată de italieni. „Vor cu adevărat să preia clubul. Începem negocierile”

Data publicării:
u cluj sporteri strada

Se întrevede salvarea pentru „U”: după ce procesul de intrare în faliment s-a amânat până pe 26 mai, Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit pentru stiridesport.ro, că s-au demarat negocierile cu grupul de investiţii Nilor. Potrivit acesteia, italienii sunt foarte interesaţi să cumpere clubul „U” Cluj, mai ales că Primăria i-a asigurat de sprijinul necondiţionat în viitorul proiect.

„În urmă cu o lună, ne-au contactat cei de la Nilor. Ei vor să ia o echipă de fotbal, s-au tot plimbat pe la echipe din România. Ştiţi probabil că au fost pe la Braşov, s-a vorbit şi de Craiova, dar asta mai mult ca zvon. Le-am dat absolut toate documentele, cu contract de confidenţialitate, au verificat situaţia şi au emis scrisoarea de intenţie de a cumpăra clubul, plus oferta de a porni la negocieri, pe preţ, pe clauze contractuale, aşa cum se face. Au spus ca sunt interesaţi. Au fost şi la Cluj, au vazut baza, stadionul. Cei de la Nilor par serioşi şi interesaţi cu adevărat să cumpere. Paşii au fost următorii: ne-au trimis o solicitare dacă le putem furniza documentele firmei, le-am transmis absolut tot. Au analizat şi ne-au transmis că sunt dispuşi să înceapă negocierile să cumpere clubul”, a dezvăluit administratorul judiciar al „şepcilor” pentru sursa citată.

Trei milioane de euro sunt în acest moment datoriile avute de „U” Cluj, o sumă destul de mare, având în vedere că formaţia este în liga secundă. Ambiţiile italienilor sunt mari, însă, vorbindu-se de posibilitatea ca în câţiva ani formaţia să se lupte pentru un loc de cupă europeană.

Nilor Group LTD este un grup de investiţii cu sediul fiscal în Anglia la Londra şi sediul operativ în Elveţia. Grupul deţine mai multe activităţi de minerit şi transporturi şi are un capital de 33 de milioane de lire sterline. Posibilii investitori vor asista mâine la meciul celor de la FC Braşov contra Unirii Tărlungeni. Partida are loc pe stadionul Tineretului la ora 11.00.

De menţionat că în ultima perioadă s-a vorbit şi de un grup de investitori spanioli care ar fi dorit să cumpere clubul, însă negocierile s-au sistat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri