UEFA a lansat aplicația oficială pentru EURO 2016

Data publicării:
146037045785303ad8

„Acum microbiștii au la îndemână tot ce trebuie să știe despre Campionatul European din această vară. UEFA a lansat aplicația mobilă a turneului prin care suporterii vor avea la dispoziție toate informațiile despre echipe, jucători, meciuri, program, clasamente și multe altele. De asemenea, tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii vor putea afla ultimele știri despre selecționata favorită, statistici, dar și materiale video și audio”, informează Federația română de Fotbal.

Prin această aplicație, în funcție de locul în care se află, suporterii vor afla care sunt cele mai apropiate obiective turistice, cele mai bune variante de cazare, dar și unde pot lua masa sau unde se pot relaxa în așteptarea partidelor.

Aplicația este disponibilă atât pe telefoanele mobile cu sistem Android, cât și pe cele cu IOS.

Campionatul European de fotbal, la care va participa și selecționata României, se desfășoară în perioada 10 iunie - 10 iulie, partidele urmând să fie găzduite de zece orașe din Franța.

România face parte din Grupa A, alături de Franța, Elveția și Albania. Tricolorii vor juca în meciul de deschidere împotriva țării gazdă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri