UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Real Madrid - FC Basel, 5-1

Data publicării:
madrid basel digisport

 

În celălalt meci al Grupei B din UCL, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, FC Liverpool a câștigat cu 2-1 în fața lui Ludogorets Razgrad, la care Cosmin Moți a fost integralist, relatează Digi Sport.

Madrilenii au deschis scorul printr-un autogol al lui Suchy, care în minutul 14 a deviat în proprie poartă o minge trimisă de Nacho, din partea dreaptă a careului. Gareth Bale a marcat cel mai frumos gol al serii pe Santiago Bernabeu când se împlinea o jumătate de oră de joc, din pasa trimisă cu exteriorul de Modric. Peste doar un minut, galezul i-a pasat lui Cristiano Ronaldo pentru 3-0 (31). Perioada excelentă a "galacticilor" a continuat cu reușita lui James Rodriguez, care și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 37, împingând în poartă o minge respinsă în față de portarul elvețienilor, după un șut deviat al lui Benzema. Gonzalez a stabilit scorul pauzei, marcând golul de onoare pentru Basel, la capătul unui contraatac rapid (38).

În partea secundă, Casillas și-a trecut în cont o paradă excelentă în fața aceluiași Gonzalez (67), apoi Bale a ratat șansa de a realiza dubla (72). Fundașul Fabian Schar a lovit bara, cu un șut frumos din afara careului (76), iar peste 3 minute Karim Benzema a închis tabela cu un gol superb, al 1000-lea marcat de Real Madrid în cupele europene (DETALII AICI).

Pe Santiago Bernabeu a venit și o mai veche cunoștință a "galacticilor", fundașul central Walter Samuel. Argentinianul care a jucat la Real în sezonul 2004-2005 (38 de mecuri și două goluri în toate competițiile) a fost titular pentru Basel. A jucat 64 de minute și a încasat un cartonaș galben (60).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri