UEFA Europa League. Finală între Sevilla și Dnepr Dnepropetrovsk

Data publicării:
Trofeu UEFA Champions League Liga Campionilor - Guliver GettyImages

ACTUALIZARE. Meciul dintre Dnepr Dnepropetrovsk și Napoli s-a încheiat cu scorul 1-0. Ucrainenii s-au calificat în premieră în finala unei competiţii europene.

În celălalt meci al zilei, Sevilla s-a calificat în finala UEFA Europa League de la Varşovia. Câştigătoare cu 3-0 în tur, deţinătoarea trofeului s-a impus şi pe terenul Fiorentinei.

Astfel, finala UEFA Europa League se va disputa între Dnepr Dnepropetrovsk și Sevilla.

ACTUALIZARE. Juventus s-a calificat în finala UEFA Champions League pentru prima oară după 12 ani. "Bătrâna Doamnă" a terminat la egalitate, 1-1, returul din penultimul act de pe "Santiago Bernabeu", după ce trecuse de "galactici", în prima manşă, cu 2-1.

Mai multe detalii și video AICI.

Barcelona, prima echipă calificată în finala UEFA Champions League

 

Cele patru partide din semifinale vor fi difuzate pe canalele Digi Sport marţi, miercuri şi joi. Dacă F.C Barcelona pare că a luat un avans clar pe drumul spre Berlin, în detrimentul nemţilor de la Bayern, Real Madrid îşi mai joacă încă şansa în faţa italienilor de la Juventus. Semifinalele UEFA Champions League sunt în direct la Digi Sport 1.

FC Barcelona-Bayern Munchen se joacă marţi, de la 21.45, iar Real Madrid-Juventus Torino, miercuri, de la aceeaşi oră. Marţi, în avanpremiera meciului, Bogdan Socol şi invitaţii săi, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Bogdan Mara vorbesc, la Eurofotbal, despre şansele celor de la Bayern de a întoarce rezultatul în retur. Comentatorii partidei sunt Andrei Niculescu şi Mădălin Negoiţă.

Meciul dintre Real Madrid şi Juventus Torino, difuzat miercuri, de la 21.45, pe Digi Sport 1, este comentat de Bogdan Socol şi Dan Ştefănescu, iar emisiunea Eurofotbal de miercuri seara, de la ora 21.00, este prezentată de Andrei Niculescu, care îi are alături pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Ionel Danciulescu.

Joi se decid şi cele două echipe care vor juca finala Europa League de la Varşovia. Dnepr-Napoli este în direct pe Digi Sport 1, de la 22.00. Meciul va fi comentat de Mădălin Negoiţă şi Andrei Niculescu. Cea de-a doua semifinală, cea dintre Fiorentina şi Sevilla, este în direct de la 22.00, pe Digi Sport 2, şi va fi comentată de Dragos Caretaş şi Ionut Angheluţă.

Fazele VIDEO ale tuturor partidelor vor putea fi urmărite, în timp real, pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri