Ultras cu halat. Un medic de origine iraniană este unul dintre cei mai mari fani ai echipei Universitatea Craiova

Data publicării:
heedari hoshang ultras craiova

Heedari Hoshang s-a îndrăgostit de Universitatea Craiova acum 30 de ani, când a venit din Iran să studieze medicina în Bănie. Îşi trăiește pasiunea din plin și la serviciu. Nu este pacient care să nu afle de iubirea alb-albastră a chirurgului ortoped.

Pacient: Când m-a operat se auzea ciocanul și făcea: „Hai Craiova!”, și pac, pac, „Hai Craiova!”.

Cabinetul medicului iranian poate fi confundat uşor cu magazinul de prezentare al echipei de fotbal. Are fulare, fanioane, mingi, postere, covoare și cuverturi alb-albastre. Iar pe parchet este lipită emblema Universității Craiova. Totul trebuie să fie alb-albastru.

Heedari Hoshang, medic chirurg ortoped: Este cântarul pe care cântărim bolnavul înainte de operație. Este vopsit de mine în alb-albastru, targa cu care cărăm bolnavul tot alb-albastru, aproape tot ce avem aici la mine, în secție, e alb-albastru. Dorm cu Craiova, mă trezesc cu Craiova şi mănânc cu Universitatea Craiova, a pătruns în sufletul meu.

Medicul ultras nu îşi neglijează meseria, chiar dacă nu lipseşte de la niciun meci al Universităţii Craiova. De curând a fost numit director adjunct al Spitalului de la Segarcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri