Un fost portar de legendă, spitalizat după ce a încercat să se sinucidă

Data publicării:
faryd mondragon

Fostul portar al naționalei Columbiei a fost internat de urgență într-un spital din Cali, după ce a înghițit o cantitate mare de antidepresive. Înainte de tentativa de sinucidere Mondragon, în vârstă de 44 de ani, a postat pe o rețea de socializare mesajul „Voi fi judecătorul existenței mele. M-am săturat să fiu judecat de alții fără să pot să mă apăr”. Ulterior mesajul a fost șters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul internațional columbian se află, în acest moment, în afara oricărui pericol. Mondragon a postat, pe o rețea de socializare un mesaj în care le mulțumește doctorilor care l-au îngrijit pentru tot ce au făcut pentru el.

Faryd Mondragon a debutat în 1990 la Deportivo Cali și a mai jucat la Real Cartagena, Santa Fe, Cerro Porteno, Argentinos Juniors, Independiente, Real Zaragoza, FC Metz, Galatasaray Istanbul, FC Koln şi Philadelphia Union. Internaționalul columbian și-a încheiat cariera la echipa la care a debutat, Deportivo Cali, în 2014. De asemenea, Mondragon a strâns 56 de prezenţe în naţionala Columbiei şi a participat la ediţiile din 1994 şi 1998 ale Cupei Mondiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri