US OPEN. Finala feminină, transmisă pe ecrane gigant pe Arena Națională, dacă Simona Halep o învinge pe Flavia Pennetta

Data publicării:
simona halep foto US Open Tennis Championships Facebook 11 09 2015

 

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat, la Sport.ro, că va face demersurile necesare pentru ca meciul din ultimul act al turneului US Open să fie transmis în direct pe ecranele gigant de pe Arena Națională. „Sunt sigur că vor fi foarte mulți iubitori ai sportului, ai tenisului, care vor dori să vadă acest meci. Eu cred că se poate organiza, dar nu știu însă dacă avem forța financiară să facem treaba asta. Ar putea apărea și un sponsor, dar cred că e prea din scurt”, a spus George Cosac, care a mai declarat că va încerca să facă rost de avizul Primăriei București pentru închirierea arenei la finala de la Flushing Meadows.

„Nu cunosc sumele exacte, dar știu că la fotbal taxa de închiriere pleacă de la 10.000 de euro”, a mai spus Cosac.


Ploaia a dat peste cap programul semifinalelor de la US Open. Simona Halep o va întâlni pe Flavia Pennetta în prima semifinală, de la ora 18.

US Open: Semifinala dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta a fost reprogramată

Halep şi Pennetta au mai avut trei dueluri în circuitul WTA. Jucătoarea din Italia a câştigat de trei ori, însă ultima victorie îi aparţine numărului doi mondial. Halep a învins-o pe Pennetta chiar în acest an, la Miami.

Tatăl Simonei Halep îi ţine pumnii strânşi şi speră la primul succes într-un turneu de Mare Șlem.

Stere Halep: A luptat ca un soldat din Vietnam, deci a fost superbă! Incredibil! Mă așteptam, că Simona are puterea să lupte până la ultima picătură de sânge. Eu am avut încredere dintotdeauna și am în continuare încredere că Simona va face minuni! I-am spus să nu vină acasă fără cupă!

Prezenţa în semifinalele de la US Open este cel mai bun rezultat obţinut de Simona Halep la turneele de Mare Șlem din acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri