US Open: Semifinala dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta a fost reprogramată

Data publicării:
502021 502021 penetta halep

UPDATE: Simona Halep, învinsă de Flavia Pennetta în semifinalele de la US Open: 1-6, 3-6


Semifinala dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta va fi prima a zilei de vineri şi va începe de la ora 18:00 (ora României), fiind urmată pe arena Arthur Ashe de a doua semifinală, Serena Williams - Roberta Vinci.  

SCHEDULE UPDATE (3:15pm): Women's Semifinals (Session 21)The current weather forecast calls for rain throughout the...

Posted by US Open Tennis Championships on 10 Septembrie 2015

Meciul dintre cele două fusese iniţial programat în această noapte, în jurul orei 04:00, după prima semifinală, cea dintre Serena Williams şi Roberta Vinci.

Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA), a doua favorită de la US Open, și Flavia Pennetta (33 de ani, locul 26 WTA), s-au întâlnit de patru ori până acum. Italianca a câștigat trei dintre dueluri, dar ultimul i-a revenit Simonei, la Miami, chiar în acest an.

Succesele italiencei nu sunt mai recente de 2013: sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Simona Halep are o victorie în ultimul meci, disputat în martie, în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5.

„Halep pare că nu e la fel de puternică precum Vika (Victoria Azarenka n.r.), dar de fapt este. Cred că e mult mai puternică. Ca să reușești o lovitură direct câștigătoare împotriva ei, trebuie să termini punctul de șapte ori. E mereu acolo, mingea vine mereu înapoi de la ea. Cred că va fi un maraton meciul cu ea”, a spus italianca de pe locul 26 WTA, după victoria cu Kvitova.

Pentru calificarea în semifinalele US Open, Simona Halep a fost recompensată cu un premiu de 805.000 de dolari şi cu puncte 780 de WTA.

Simona Halep s-a calificat pentru prima oară în carieră în semifinalele de la US Open, obţinând astfel şi cel mai bun rezultat din turneele de Grad Slam disputate în acest sezon.

Citiți și

Stere Halep: Simona a luptat ca un soldat în  Vietnam. I-am zis să nu vină acasă fără Cupă!

C.T. Popescu: Simona Halep a împiedicat-o pe Azarenka să se afle în postura de călăreaţă a meciului

Simona Halep, susţinută în tribune de Nadia Comăneci şi Horia Tecău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri