Victor Pițurcă, tot mai aproape de Al Ittihad. Arabii vin în România pentru negocieri

Data publicării:
313608 313608 piturca victor ochelari

Victoria din Grecia ar putea fi ultimul succes al tricolorilor cu Victor Piţurcă pe bancă. Selecţionerul are şanse tot mai mari să ajungă la Al Ittihad, acolo unde ar încasa un salariu anual de 900.000 de euro.

„Vom vedea, vom vedea”, a răspuns Victor Pițurcă, râzând, întrebat fiind dacă rămâne la națională.

Şi Federaţia ar avea de câştigat. Clauza de reziliere a contractului cu Victor Piţurcă este de 500.000 de euro.

„Federația nu se poate decât bucura dacă va avea de încasat o asemenea sumă”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Arabii nu sunt dispuşi să mai aştepte, după ce au fost refuzaţi de Roberto Mancini şi Bernd Schuster. Vor un răspuns concret de la Piţurcă în cel mai scurt timp.

„Au discutat, discută, sigur că a existat o ofertă de la echipa aia, piturca ua vb cunimeni pana aici decat cu un intermediar, astazi se pare sau maine vin cei de acolo si discuta direc”, a spus Viorel Păunescu.

Varianta revenirii lui Anghel Iordănescu la cârma tricolorilor, după o pauză de zece ani, este infirmată chiar de directorul tehnic de la FRF.

„Nici nu se pune problema, din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare și tranșante. Sunt antrenori destui de buni la noi, mai tre să fie liberi de contract”, a spus Iordănescu.

Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu şi Ladislau Boloni sunt principalii favoriţi să preia echipa naţională, în cazul plecării lui Victor Piţurcă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri