VIDEO. Acoperiș prăbușit în timpul unei competiții sportive

Data actualizării: Data publicării:
acoperis prabusit

Acoperișul unei arene a sporturilor nou construite în orașul Ceska Trebova din Cehia s-a prăbușit în timpul unui turneu de floorball (un sport mai puțin cunoscut, un fel de hochei pe parchet).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În sală erau circa 80 de oameni, jucători, organizatori și spectatori. Toți au reușit să fugă la timp, chiar dacă acoperișul s-a rupt și s-a prăbușit foarte repede. 

Nimeni nu a fost rănit grav. Numai doi adolescenți, care participau la turneul de floorball au suferit răni ușoare în timp ce fugeau din arenă.

Structura a început să se rupă gradual, începând cu partea din spate. Au căzut barele de rezistență, apoi totul s-a prăbușit ca un castel din cărți de joc. Totul s-a petrecut totul foarte repede, dar din fericire a mai fost timp pentru ca oamenii să iasă din sală.

„Întâi am auzit un sunet, ca și cum ai lovi o minge, apoi, dintr-odată, s-a auzit ceva ca o explozie și am văzut praf începând să curgă din plafon. Am început să alerg, a fost îngrozitor de rapid totul”, a povestit unul dintre martorii oculari.

Arena are un teren de 51 pe 26 de metri, dar și vestiare și dușuri care pot găzdui 72 de sportivi. Sala a costat 58 de milioane de coroane (circa 2,1 milioane de euro) și era dată în folosință din 2 ianuarie. Era, practic, prima competiție sportivă pe care o găzduia.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 21:00.  Poliția investighează cauza accidentului.

Constructorul arenei spune că au fost respectate toate normele. Pe acoperiș era un strat de 25 de cm de zăpadă, dar constructorul exclude posibilitatea ca aceasta să fie cauza accidentului.

(sursa: Daily Prague Monitor)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri