VIDEO. Campioanele s-au întors acasă. Antrenorii junioarelor care au câștigat titlul mondial la handbal nu au fost plătiți

Data publicării:
cristina laslo - 6934183-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

În România poţi face perfomanţă chiar şi atunci când nimeni nu te ajută cu nimic şi când singurele atuuri pe care le ai la îndemână sunt talentul, orele lungi de muncă şi dorinţa de a câştigă. Atât au avut de partea lor handbalistele junioare ale României. Şi le-a fost de ajuns pentru a ajunge campioane mondiale, în Macedonia.

Au eliminat, pe rând, echipele Croaţiei şi Olandei, echipa de junioare din Muntenegru şi, ieri, în finală, au învins selecţionata Germaniei, cu 32 la 21.

Totul, doar cu talent, cu munca foarte multa, cu dorința de a fi cele mai bune și cu doi antrenori care au crezut în ele și le-au antrenat fără să fie plătiți pentru asta.

Secretul perfomanței este talent dublat de foarte, foarte multă muncă. Am făcut-o din pasune. Nu am fost remunerați pentru această muncă. Poate de acum încolo. Să sperăm că acest rezultat va fi un balon mare de oxigen și că vom avea sponsori”, a spus antrenorul Gavril Kozma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri