VIDEO. Finala câștigată de CSM București, comentată de un brazilian

Data publicării:
csm bucuresti 2-1

CSM București a câștigat, duminică seara, la Budapesta, finala Ligii Campionilor la handbal feminin, pe care a disputat-o cu formația maghiară Gyor. Victoria a venit după o partidă extrem de strânsă, care a intrat în prelungiri, pentru ca în final departajarea să se facă prin lovituri de la 7 metri.

Ca o coincidență, victoria vine la 30 de ani și o zi după ce o astfel de bucurie imensă era adusă, în fotbal, de Steaua București, în meciul contra Barcelonei, partidă decisă tot prin lovituri de departajare, care i-au adus celebritate mondială portarului Helmuth Duckadam.

CSM București este prima echipă românească de handbal feminin care ajunge la o astfel de performanță. Este cu atât mai lăudabil cu cât CSM Bucureşti se află la prima participare din istorie în Liga Campionilor. CSM Bucureşti este, de altfel, prima echipă românească, după Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a reușit să ajungă în finala Ligii Campionilor. Era o performanţă foarte mare însuși faptul că a ajuns în Final Four-ul competiţiei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri