VIDEO. Toată planeta se pregătește pentru Cupa Mondială. Șamanii au prezis victoria Braziliei în marea finală

Data publicării:
iisus balon

Brazilia va câştiga titlul mondial. Aceasta este predicţia unui grup de şamani din Peru, care au ţinut un ritual tradiţional chiar în faţa stadionului din Lima.

Brazilia va cuceri trofeul, chiar dacă va avea probleme. Adversarii sunt puternici. În semifinale, va ajunge încă o echipă din America de Sud”, spune unul dintre șamani.

Şamanii sunt recunoscuţi pentru faptul că prezic evenimente majore din viitor, dar şi câştigătorii alegerilor politice.

O replică a faimoasei statui a lui Iisus, din Rio de Janeiro, a fost întălţată la 46 de metri deasupra pământului. S-a întâmplat la Melborune, acolo unde autorităţile le-au transmis jucătorilor, prin intermediul unui balon cu aer cald, să aibă încredere în ei la Campionatul Mondial.

Argentinienii au lăsat la o parte rivalitatea cu Brazilia şi au aprins obeliscul din Buenos Aires în culorile gazdei de la Campionatul Mondial. Gestul vine ca o reacţie la momentul în care brazilienii au iluminat statuia lui Iisus în alb şi albastru.

Brazilia şi Argentina s-au înfruntat de 95 de ori până în prezent, iar naţionala lui Alejandro Sabella are o victorie în plus faţă de marea rivală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri