Vlad Chiricheș ar putea pleca de la Tottenham

Data publicării:
chiriches-digisport 1

Sursa foto: Digisport

Mult-așteptata mutare a lui Vlad Chiricheș în Italia e aproape concretizată! AS Roma ar fi ajuns la un acord pentru a-l împrumuta pe fundaşul Vlad Chiricheş de la Tottenham, în perioada de transferuri din ianuarie, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de Digisport.

Potrivit publicaţiei italiene, una de mare prestigiu în Cizmă, Tottenham şi-ar fi dat acceptul de principiu pentru ca fostul stelist să se mute la AS Roma pentru restul sezonului, club care va putea să-l achiziţioneze definitiv pe jucător în vară, pentru circa 10 milioane de euro.

Anterior, gruparea de pe Olimpico a obţinut şi acordul lui Chiricheş și al impresarului său pentru ca împrumutul să se realizeze.

Vlad Chiricheş, 25 de ani, este dorit insistent la AS Roma de antrenorul Rudi Garcia pentru a întări compartimentul defensiv al formaţiei clasate la final de an pe locul 2 în Serie A.

În acest sezon, Chiricheş nu a prea a fost folosit de tehnicianul lui Spurs, Mauricio Pochettino, internaționalul român evoluând de cinci ori în cele 17 etape disputate în Premier League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri