Campionul MMA care şi-a desfigurat iubita, condamnat la închisoare pe viaţă

Data actualizării: Data publicării:
war-machine-jon-koppenhaver-problems-for-ufc-2015

Campionul MMA Jon Koppenhaver, alias War Machine, şi actriţa din filmele pentru adulţi Christy Mack au avut o relaţie de aproximativ un an, în perioada 2013-2014. Povestea de dragoste s-a încheiat însă tragic după ce bărbatul a lovit-o timp de două ore pe femeie și i-a rupt 18 oase.

Cei doi erau destul de celebri pe reţelele sociale şi au pozat împreună în reviste. Luptătorul MMA a avut de mai multe ori probleme cu legea din cauza comportamentului violent, notează The Mirror.

Când relaţia de 15 luni a cuplului s-a încheiat, la începutul lui 2014, Christy a motivat că era adesea abuzată de Koppenhaver.

Christy Mack
FOTO: Facebook

La scurt timp, tânăra a început o nouă relaţie, cu Corey Thomas, însă campionul MMA nu a primit bine vestea. El a pătruns în casa celor doi și l-a lovit şi strâns de gât pe noul prieten al fetei.

După 10 minute de lovituri, practicantul de arte marţiale s-a năpustit asupra fostei iubite.

Timp de două ore, acesta a lovit-o pe Christy și a agresat-o sexual. Într-un final, femeia a reușit să scape și să ceară ajutorul vecinilor.

În spital, tânăra a descoperit că are 18 oase rupte, dinți lipsă și ruptură de ficat. A avut nevoie de chirurgie plastică pentru recuperare. Corey a avut nasul rupt, umăr dislocat și urme de mușcături.

Campionul MMA a fost condamnat la închisoare pe viață, cu posibilitatea de eliberare condiționată după 36 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri