Video David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp în semifinale la 100 de metri înot liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta

Data actualizării: Data publicării:
Hungary Swimming Worlds
Foto: Profimedia Images

David Popovici rămâne cu capul pe umeri, la o zi după ce a câștigat pentru România primul titlu mondial la înot masculin. În urmă cu câteva zeci de minute, adolescentul de 17 ani care scrie deja istorie a obținut cel mai bun timp pentru calificarea în semifinalele probei de 100 de metri liber, de la Campionatul Mondial de la Budapesta. Un prim pas în drumul care îi poate aduce o nouă medalie.

Sportivul a obținut cel mai bun timp din seriile de calificări la 100 de metri liber, depășindu-l inclusiv pe campionul olimpic Caeleb Dressel.

David Popovici, care are doar 17 ani, a câștigat prima medalie de aur pentru înotul masculin din România. Adolescentul pe care acum toată lumea, de la oameni simpli, la politicieni de top, se înghesuie să-l felicite, a fost cel mai bun aseară, la Campionatul Mondial de la Budapesta, la proba de 200 de metri liber. David reușit și un nou record mondial la juniori. Iar peste două ore va participa la calificările probei de 100 de metri liber.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri