După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise

Data actualizării: Data publicării:
Conferinta-judeteana-a-PSD-Ilfov-gabriela szabo psd ro 17 08 2015

Campioana olimpică Gabriela Szabo, care a pierdut alegerile pentru preşedinţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat după scrutin că preşedinţii de federaţii au primit, luni seară, un mesaj cu cuvinte urâte despre ea. News.ro a obţinut acest mesaj, care părea trimis de echipa Gabrielei Szabo şi din care reieşea că fosta atletă este susţinută de PSD.

Conferinta-judeteana-a-PSD-Ilfov-gabriela szabo psd ro 17 08 2015

Stimaţi colegi. Singura şansă a sportului românesc este ca COSR să fie sub protecţia PSD, sigurul partid căruia-i pasă de noi. Votaţi cu încredere candidaţii PSD la COSR: Gabriela Szabo, George Cosac, Ioan Bîrlădeanu, Vasile Cîtea, Sorin Iacoban şi Gabriel Tonceanu”, este conţinutul mesajului trimis în seara precedentă alegerilor şi obţinut de News.ro.

Gabriela Szabo s-a declarat dezamăgită de acest mesaj, precizând că s-au întâmplat „multe lucruri urâte”. „Sunt dezamăgită de ultimele săptămâni din campania mea, pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri urâte, aşa cum s-a întâmplat aseară, cu acel email sau sms trimis către toţi preşedinţii cu cuvinte urâte la adresa mea”, a spus Gabriela Szabo, după Adunarea Generală a COSR de marţi.

Gabriela Szabo a fost, în perioada 5 martie 2014 - 17 noiembrie 2015, ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul Ponta. Conform site-ului PSD Ilfov, organizaţia judeţeană este condusă, din 30 iulie 2015, de Gabriela Firea şi o are ca vicepreşedinte la Gabriela Szabo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri